O le vaega muamua o oloa fou ua maeʻa o le a tuʻuina atu i Aferika

O le vaega muamua o oloa fou ua mae'a o le a avatu (1)

O la matou moli fou o le fanua e alofagia e matou tagata faatau tuai i Aferika.Na latou faia se oka mo moli e 200 ma faamaea le gaosiga i le amataga o Iuni.O lo'o matou fa'atali nei e momoli atu i a matou tagata fa'atau.

O lenei T-702 lamepa tu'ufa'atasiga fa'akomepiuta fa'aaogaina le 3.2v solar system, 20w polycryvstalline solar panel ma le 15ah Lithium iron phosphate maa.O iinei o le a tatou talanoa ai e uiga i uiga o le Lithium iron phosphate battery, lea e faʻaalia i le umi o le ola, maualuga le faʻatinoga, faʻatinoga o le saogalemu, gafatia tele, mamafa mama, ma isi.E mafai ona fetuʻunaʻi le mana o faʻamalama malamalama LED i le va o 10-20W.

O moli o le lotoa tuʻufaʻatasia o le la o loʻo i ai uiga lauiloa o le faʻasaoina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga, saogalemu, umi le ola, ma le faʻapipiʻiina faigofie.E leai se mea e popole ai i le toe totogiina o le eletise pe afai e te fia moli mo se taimi umi;

E leai se filogia, pisapisao, ma faʻavevela e tusa ai ma le puipuiga o le siosiomaga.

O le vaega muamua o oloa fou ua mae'a o le a avatu (2)
O le vaega muamua o oloa fou ua mae'a o le a avatu (3)
O le vaega muamua o oloa fou ua mae'a o le a avatu (4)

O le puipuiga o le siosiomaga o se mea e naunau tagata i le lalolagi atoa e fai.O lea la ua amata ona totogi e Europa le fa'aosoina o le kaponi, o lona uiga o le puipuiga o le siosiomaga maualalo-carbon o se mea e tatau ona mafaufau i ai a tatou oloa ma ausia.
E leai ni fa'alavelave fa'afuase'i e pei o le pa'i eletise po'o le mu i tulaga saogalemu pe a feagai ma Lologa, timuga po'o le afa o le tau.

E fa'aogaina moli tu'ufa'atasi mo moli auala i nofoaga e leai se eletise pe maualuga tele le tau o le eletise.O le umi o le auaunaga o loʻo faʻaalia i le maualuga o mea faʻatekonolosi o le oloa ma le faʻatuatuaina lelei o le faʻatonuga.O lea o le a alofagia e tagata uma.

E mafai fo'i e le malosi tu'ufa'atasia o le la ona fo'ia nisi o vaega maugā e faigata ai ona tu'u laina eletise, po'o nofoaga e maualuga tele le tau o le eletise ona o laina uumi.O lea la o le faʻaogaina o loʻo faʻaalia i lona faigofie, e aunoa ma le manaʻomia o le manoa poʻo le eliina o le fausiaina o faavae, ma e aunoa ma se popolega e uiga i le motusia o le eletise ma faʻatapulaʻaina.


Taimi meli: Iuni-09-2023