Lei Shi Lighting, Mu Linsen, Oupu… O Mati's Dynamic Frequency e fai soo, Pe Moni e Ta'uta'ua?

Talu ai nei, o le Fonotaga Faʻaletausaga a le 2023 a le China Development Forum na faʻaalia ai o le tamaoaiga o Saina o le a faʻaalia se tulaga lelei i lenei tausaga.Faʻasaga i le faʻataʻitaʻiga o se tulaga lelei o le macro a le atunuʻu, o le moli ma le teuteuga o pisinisi, lea o loʻo atinaʻe mo le tolu tausaga, ua tatala aloaia ai le ala autu o le atinaʻe maualuga ma faʻaosoina le naunautaiga mo le taumafaina i luga o le alamanuia.

I le avea ai o se node taua tau maketi i totonu o moli ma moli, na vaaia ai e Mati le tele o faʻafouga e pei o faʻaaliga ma fonotaga faʻasalalau i itulagi eseese, e maua ai le lagolago malosi mo le toe faʻaleleia o pisinisi.I lenei lomiga, mulimuli i tulagavae o le tusitala ma ulufale i le Mati vevesi ma le olaola e vaʻai poʻo a ituaiga moli tetele o loʻo pisi i ai.

Taua Layout Fa'ata'apeina

01 Lei Shi Lighting

Mai le faaiuga o Fepuari ia Mati, na faʻatulagaina e Lei Shi Lighting le 2023 Lei Shi Lighting Spring Group Purchase Conference ma le autu o le "Vaaiga Fou · Ofisa Fou".I le amataga o Mati, o le autau atoa a 15 itumalo / itumalo tutoʻatasi / malo e aofia ai Henan, Shaanxi, Qiong, Guangxi, Chongqing, Guizhou, Jilin, Beijing, Guangdong, Shandong, Hei, Liao, Shanghai, Jin, ma Zhejiang na faʻalauiloaina se osofaʻiga, ma lipoti masani o le manuia.O le galuega a Inner Mongolia na ausia le 144% o le misiona Spring Regiment;O fa'agaioiga a Hubei ua ausia le 119% o le misiona a le 'au tautotogo... O 'au o le tautotogo i le tele o itulagi o lo'o fa'atupula'ia, fa'atasi ai ma le fa'atupuina o le pupula o Faititili.

A'o va'ai i le fa'atuputeleina o le tautotogo o Lexi Lighting i tausaga ua mavae, e mafai ona va'aia i le amataga o le tautotogo, Lexi Lighting fa'aalu le tele o lona malosi i le maketiina o alalaupapa, tu'uina atu ia lava sapalai mo fa'alava fa'amau, sasaina o pa'u o taua, ma faia mea uma. taumafaiga e ili le pu o le osofaia o le maketi.

Ole tele ole fa'agasolo ole Mati e fai soo (1)

02 Mu Linsen

Ole tele ole fa'agasolo ole Mati e fai soo (2)
Ole tele ole fa'agasolo ole Mati e fai soo (3)

E oʻo mai i le aso 24 o Mati, na faia ai e Mulinsen General Lighting le tele o faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalauga fou i Southwest, North China, East China, ma Central China i lalo o le autu o le "Xiangyang Xinsen · Moving Forward with Light".I le taimi lava e tasi, o le Mulin Sen Professional Lighting's Mulin Sen Light Source faʻailoga aiga faʻatasi ma le autu o le "faʻafouina ma le atinaʻe · faʻaleleia o faʻailoga" na faia i Shandong, Chongqing, ma Yunnan.I fonotaga, sa fa'atonuina le fa'agaioiga sa'o ma le ta'iala o le "fausiaina o fa'ailoga", fa'atasi ai ma le fa'atulagaina o le "taimi umi".

Afai e faʻalauteleina le taamilosaga o le mataʻituina, e le faigata ona maua o le auala o Mulinsen e iai se talafaasolopito umi.I le aluga o tausaga, o le faʻatulagaina o fuafuaga ua fausia ai se faʻaogaina o fesoʻotaʻiga faʻamaufaʻailoga ma auala taʻiala mo Mu Linsen.

03 Oupu Uila

Ole tele ole fa'agasolo ole Mati e fai soo (4)

Ia Mati, na faia ai e le Oupu Lighting fonotaga a le au faʻatau ma le autu o le "Shining New Beauty and Brilliance" i Northeast China, Beijing Tianjin, Northwest China, Inner Mongolia, Shandong, Jiangsu, Shanghai, Zhejiang, Fujian, Guangdong, Sichuan, Hunan, ma isi. itulagi.I le isi itu, o le Oupu Lighting Guangzhou Experience Centre ma le uluai Oupu Whole House Intelligent Experience Hall a Hainan na tatalaina uma ia Mati.

E ala i se faasologa o faiga, ua fesoʻotaʻi ai le Oupu Lighting i tagata faʻatau i le atunuʻu atoa ma faʻalauteleina lona teritori i le matata o fale uma.O le Oupu Lighting ua amatalia ai le malosi o le atina'e, ma avea ma nofoaga susulu i le faatulagaga o le alalaupapa o pisinisi moli.

04 Filipo

Ole tele ole fa'agasolo ole Mati e fai soo (5)

I le aso 10 o Mati, na faʻapotopotoina ai e le Philips Home Lighting le au faʻatau i Guangdong ma Hainan e faia se fonotaga faʻavae i luga o le "Galue Faatasi ma Xin ma le Faʻalauteleina i luma", faʻapaleniina le tufatufaina atu o alalaupapa i Guangdong ma Hainan, ma faʻafesoʻotaʻi faʻailoga ma tagata faʻatau i le lotoifale.E le gata i lea, ia Mati 15th, Consumer Rights Day, o le "Philips 315 Quality Purchase" o le a faʻalauiloaina, e faʻapipiʻi uma nofoaga e ala i le faʻataʻitaʻiga "O2O".

O le tu'ufa'atasia o taumafaiga i luga o le initaneti ma le tuusao, o le fa'atulagaina o alalaupapa ma le fa'atūina o ata fa'ailoga e iai sona sao taua i le fa'atulagaina o fuafuaga a le Philips 2023, e fa'atupuina ai se avanoa lautele mo lona atina'e i le lumana'i.

05 Sanxiong Aurora

Ole fa'agasolo fa'avavevave ole Mati e fai soo (6)

I le aso 8 o Mati, i le 2023 Home Furnishing Spring New Product Launch and Order Conference, Sanxiong Aurora na fuafua e soli le fua faatatau o laina laina ma faʻalautele atili le sini faaletausaga o auala tuʻufaʻatasia i le 2023. I le masina o Mati, na faia ai e Sanxiong Aurora se oloa fou faʻapitoa. faʻalauiloa mea i le itu i matu o Jiangsu, Anhui, Heilongjiang, Shaanxi, Henan, Hunan, Guangxi, Dongguan Heyuan, Guangdong, Jinan, Shandong, ma isi nofoaga.E le gata i lea, o oloa fou e pei o le Sanxiong Aurora ma le Blue Lantern na faʻaalia i le Guangzhou Design Week, e tosina mai ai le lautele o tagata faʻatau.

Pe faʻalauiloa se faʻalauiloa oloa fou pe faʻaalia i se faʻaaliga, o se fuataga taua mo Sanxiong Aurora e faʻamalosia ai le fausia o se alalaupapa felagolagomai ma tagata faʻatau i le atunuʻu.O loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina e le Sanxiong Aurora le numera o faʻamaufaʻailoga, faʻaauau pea ona faʻaleleia lana laina oloa atamai, faʻapipiʻi le malosi fou i le atinaʻeina o faʻailoga, ma faʻaalia le ata tele mo le atinaʻeina maualuga o Sanxiong Aurora i le 2023.

Au'ili'iliga o le fa'atulagaina o fa'ata'ita'iga o pisinisi fa'amalama tetele ia Mati, ma le tele o fa'asalalauga fa'asalalau.I le faʻaopoopoga i faʻailoga tetele o loʻo taʻua i luga, o faʻasalalauga faʻasalalauga mo faʻailoga e pei o Meizhi Optoelectronics, Xitie, Shidun, Hongyan, Futian, Qingyi, Xidun, Baohui, Sunshine, Liangjian, Guipai, Chint Home, ma Shesi o loʻo faʻaauau pea, ma le tele mea taua.O nei mea uma ua faʻamalosia ai le talitonuga i le vave faʻaleleia o le pisinisi moli ma siitia ai se fuʻa susulu o le faʻaleleia atili i le maketi mulimuli.

O sauniga amata e tele ma le mamalu e le mafaatusalia

E le gata o fa'agaioiga a ala tetele fa'asalalauga e fai soo, ae o lo'o taumafai fo'i le tele o fa'ailoga e fausia ni fa'atau ata fa'atau ma nofoaga fa'apitoa poto.E tusa ai ma fa'amaumauga e le'i mae'a, toeitiiti atoa le 40 fa'ailoga fa'atau oloa fa'atau ma nofoaga fa'apitoa na fa'atuina ia Mati (silasila i le laulau i lalo).

Ole tele ole fa'avevesi ole Mati e fai soo (7)

O pisinisi tetele e pei o le Bull Group, fa'ailoga mata e pei o Hengkun Optoelectronics, fa'alava i tua'oi tetele e pei o Huawei, Haier Three Winged Bird, Konka, ma faleoloa ata o fa'ailoga tetele ua fa'alauiloa uma e fa'avavevave le fa'atupuina o fa'ailoga fa'ailoga, fa'alauteleina le fa'alauiloa ma le fa'aosofia. , ma fesoasoani i fa'ailoga e agai atu i le atina'e maualuga.

Ole fa'agasolo fa'avavevave o Mati e fai soo (8)

I le 2021, na ulufale ai Huawei i le fanua o le fale atoa atamai, faʻatulagaina se sini o le faʻamaeʻaina o le 500 faleoloa tuusao i le 2022, faʻaosofia ai se afa atamai e leʻi tupu muamua.I totonu o le lata i le 40 tatalaina faleoloa i lenei faalapotopotoga, Huawei le aofaiga atoa o faleoloa poto masani faatagaina i totonu o le fale atoa ua oo atu i le 11, faatasi ai ma oloa e aofia ai faiga moli, mata o le pulea tutotonu atamai, tagata atamai, ma isi. o le atamai o le fale atoa e iloagofie.

E le faigata le faʻavasegaina o ia faʻamatalaga mai le laulau: o le malosi o le toe faʻaleleia o le gaosiga o moli ua ulufale atu i se ala vave!I le masina o Mati, i le averesi, na tatalaina faleoloa ata poʻo nofoaga faʻapitoa i aso uma.67.6% o faʻatau oloa faʻailoga sa i ai i le itu i sasaʻe, ma 32.4% o faʻatau oloa faʻatau i totonu o le ogatotonu ma sisifo, o loʻo faʻaalia ai uiga o le faʻatusatusaga malosi o le faʻasalalauga i le itu i sasaʻe ma le tuʻufaʻatasia i le ogatotonu ma sisifo.

Aotele

I le masina atoa o Mati, o loʻo faʻaalia le taʻutaʻua o pisinisi moli.Faatasi ai ma i latou, o le 2022 Guangzhou Design Week, lea na tuai ona o le faʻamaʻi, na amata aloaia;O le 28th China Ancient Town International Lighting Expo sa matua faia i le taulaga anamua o Dengdu;O le Shanghai International Commercial and Engineering Lighting Exhibition na tatalaina aloaia i le Shanghai International Expo Center, faatasi ai ma le Shanghai International Hotel ma Commercial Space Expo.O nisi o taumafataga tetele ua tosina mai ai le mafaufau o le pisinisi moli.

E le gata i lea, o le Yangzhou Outdoor Lighting Exhibition, le 13th Chengdu Higher Education Equipment Exhibition, le 21st Guangdong Education Equipment Exhibition, le 2023 Fuzhou International Advertising Signage and LED Technology Exhibition, ma le 59th Xiʻan (Spring) Faʻailoga Faʻasalalauga / Lomitusi Ofisa / LED Optoelectronic Lighting Industry Expo na oʻo mai foi i se faaiuga atoatoa ia Mati.

I le avea ai o se lisi ma faʻafanua o le fale moli, o le taulaga anamua o Lantern Capital ia Mati o loʻo pisi foi.Lihe Light Expo Center ua auina atu valaaulia i tagata faatau i le lalolagi atoa ma le autu o le "Oloa Fou Tu'utasi e Aua le Fete'ena'i, Sau Lihe; Na faia e Huayi Plaza le "3.18" International Lighting Design Week ma Global Lighting Procurement Festival; Starlight Alliance e galulue faatasi ma le silia ma le 600 ituaiga i luga. o le nofoaga e faʻapipiʻi faʻatasi ai le (Spring) Featured Light Expo Super Large Event na faʻalauiloa ai se faʻasalalauga tele-tele e taʻua o le "Times Square 2023 Amata Lelei", lea na puʻeina ai le au faʻatau mai mea mamao.

O le fa'ai'uga o Mati ua fa'ailoa mai ai le aga'i i luma mo le to'atele o fa'apolofesa fa'amalama.I le masina o Aperila o loʻo lumanaʻi, o le a tele faʻaaliga faʻapisinisi moli o loʻo faʻatali mo faʻapolofesa moli e faʻavevesi le matagi ma ao.


Taimi meli: Me-09-2023